Over mij

Hallo, ik ben Angela Smarius. Ik ben 60 jaar, gehuwd en woon in Oisterwijk. Mijn hobby's zijn lezen, wandelen met ons hondje en fietsen.

Ik ben als ZZP-er werkzaam binnen een straal van 25 km rond Oisterwijk - Noord Brabant. 

In januari 2007 ben als professional organizer gestart met mijn eigen bedrijf. Ik heb veel klanten, jonge gezinnen, 50+ en senioren, naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn met het organiseren en opruimen van hun woon- en werkomgeving. In 2014 heb ik senioren- verhuishulp opgezet. En ook dat heb ik met veel plezier gedaan. Door slijtage van mijn knieën en inmiddels 2 protheses kan ik dat zware til en schouwwerk niet meer doen.

In 2017 heb ik daarom de keuze gemaakt me alleen nog te richten op begeleiding van senioren. De ervaringen opgedaan als Organizer, Senioren-verhuishulp en als mantelzorger voor mijn dementerende moeder,  zorgbehoevende vader en schoonouders hebben hier zeker toe bijgedragen.

Mijn organize klanten zeiden dat mijn kracht lag in het goed luisteren, waarnemen en analyseren, om vervolgens praktische oplossingen aan te bieden die bij de hulpvraag pasten. Maatwerk leveren dus.

Mijn begeleidings klanten zeggen dat het persoonlijke contact, zorgzaam en betrokken zijn, aandacht geven en geduldig zijn mijn sterke kanten zijn. En het nakomen van afspraken noemt men als groot pluspunt.

Ik ben trots op wat ik deed en op wat ik nu mag doen!

Wat deed ik hiervoor 

In de jaren hiervoor ben ik 25 jaar werkzaam geweest bij een groothandel. Ik vervulde hier een leidinggevende functie waarbij ik mijn talenten als plannen, organiseren, coördineren en leiding geven goed kon inzetten.  Ik maakte deel uit van het Management Team en had bij dit bedrijf diverse nevenfuncties op facilitaire gebied.