Home- ASP-Organizing » Voorstellen

Voorstellen

Vragen om hulp en iemand binnen laten in uw huis is een hele stap. Een beetje weten wie er dan binnenkomt is wel zo prettig. Hier kunt u meer informatie vinden over mij en mijn bedrijf.

Angela Smarius

De drijvende kracht achter ASP-Organizing. In januari 2007 ben ik mijn bedrijf gestart en werkzaam als Professional Organizer. Van 2007 tot nu heb ik veel klanten naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn. Zij zeggen dat mijn kracht ligt in het goed luisteren, waarnemen en analyseren, om vervolgens praktische oplossingen aan te bieden die bij de hulpvraag passen. Maatwerk dus. Maar ook het persoonlijke contact, aandacht geven, betrokken zijn en het nakomen van afspraken vindt men een groot pluspunt.

 

Vrije tijd

Veel van mijn vrije tijd besteed ik met liefde aan mantelzorg voor mijn dementerende moeder en ondersteunen van mijn vader in dit zware proces. Dan is het heerlijk om af en toe lekker in de Oisterwijkse bossen te wandelen met onze hond of met mijn man te fietsen. Verder lees ik graag.

 

Werkgebied

Vanaf het begin voel ik me het meest aangetrokken tot de particulieren markt en mensen met een PGB.

(Persoon Gebonden Budget)  De afwisseling, tussen korte particuliere opdrachten en langere trajecten met mensen met een PGB, maken mijn werk extra uitdagend.

Via het PGB traject heb ik intussen een ruime ervaring met het begeleiden van mensen met verschillende aandoeningen zoals bijv. ADHD, Schizofrenie, PDD-NOS, Afasie, Alzheimer.

Door persoonlijke ervaringen met mijn moeder en Alzheimer weet ik hoe zwaar het kan zijn voor mantelzorgers. Hierdoor heb ik me aangesloten bij Saar aan huis. Een organisatie die bemiddeld in vraag en aanbod bij particulieren ouderzorg. Saaraanhuis.nl

Ik ondersteun de mantelzorgers via persoonlijke begeleiding van hun dierbare.

Middels Brocken verhuizingen krijg ik regelmatig klanten die vragen om ondersteuning bij de administratieve kant van hun verhuizing. Brocken verhuizingen.nl

 

Hiervoor

In de jaren hiervoor ben ik 25 jaar in dienst geweest bij een groothandel waar ik leidinggevende functies vervulde. Hier kon ik mijn talenten als plannen, organiseren, coördineren en leiding geven goed inzetten.  Ik maakte deel uit van het Management Team en had hier diverse nevenfuncties op facilitaire gebied, was Hoofd BHV en voorzitter van de personeelsvereniging.


Ik heb geen moment spijt van de keuze om voor mezelf te beginnen. Het écht iets kunnen betekenen voor anderen geeft me zoveel voldoening!

Ik zet met veel plezier en overtuiging al mijn levens- en werkervaring in.

  • Met een open blik
  • Oplossingsgericht
  • Objectief 
  • Onafhankelijk 

 

 

Door persoonlijke ervaringen met mantelzorgen en Alzheimer heb ik me in 2018 aangesloten bij 

SAAR AAN HUIS 

Meer informatie over Saar aan huis, klik hier.