Home- ASP-Organizing » Voorstellen
 

Voorstellen

Vragen om hulp en iemand binnen laten in uw huis is een hele stap. Een beetje weten wie er dan binnenkomt is wel zo prettig. Hier kunt u meer informatie vinden over mij en mijn bedrijf.

Angela Smarius

De drijvende kracht achter ASP-Organizing. In januari 2007 ben ik mijn bedrijf gestart en werkzaam als Professional Organizer.

Vanaf 2007 heb ik veel klanten naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn.

Zij zeggen dat mijn kracht ligt in het goed luisteren, waarnemen en analyseren, om vervolgens praktische oplossingen aan te bieden die bij de hulpvraag passen.

Maatwerk dus. Maar ook het persoonlijke contact, zorgzaam en betrokken zijn, aandacht geven en het nakomen van afspraken vindt men een groot pluspunt.

Werkgebied

Van 2007 tot 2017 werkte ik bij jonge gezinnen, 50+ en senioren. In 2017 heb ik de keuze gemaakt me met name te richten op senioren. De ervaringen opgedaan als mantelzorger voor mijn dementerende moeder en zorgbehoevende  vader en schoonouders hebben hier zeker toe bijgedragen.

Hiervoor

In de jaren hiervoor ben ik 25 jaar in dienst geweest bij een groothandel waar ik leidinggevende functies vervulde. Hier kon ik mijn talenten als plannen, organiseren, coördineren en leiding geven goed inzetten.  Ik maakte deel uit van het Management Team en had diverse nevenfuncties op facilitaire gebied, Hoofd BHV en voorzitter van de personeelsvereniging.


Ik heb geen moment spijt van de keuze om voor mezelf te beginnen. Het écht iets kunnen betekenen voor anderen geeft me zoveel voldoening!

Ik zet met veel plezier en overtuiging al mijn levens- en werkervaring in.

  • Met een open blik
  • Oplossingsgericht
  • Objectief 
  • Onafhankelijk 

Door persoonlijke ervaringen met mantelzorgen en Alzheimer heb ik me in 2018 aangesloten bij 

SAAR AAN HUIS 

Meer informatie over Saar aan huis, klik hier.