Home- ASP-Organizing » Voorstellen
Voorstellen

Hallo, ik ben Angela Smarius Professionel Organizer  = ASP-Organizing

Ik ben 57 jaar jong, gehuwd en woon in Oisterwijk.

Mijn hobby's zijn lezen, wandelen met ons hondje en fietsen.

In januari 2007 ben ik mijn bedrijf gestart. Ik heb al veel klanten naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn. Die klanten zeggen dat mijn kracht ligt in het goed luisteren, waarnemen en analyseren, om vervolgens praktische oplossingen aan te bieden die bij de hulpvraag passen. Maatwerk dus.

Maar ook het persoonlijke contact, zorgzaam en betrokken zijn, aandacht geven en het nakomen van afspraken noemt men als groot pluspunt.

Werkgebied

Van 2007 tot 2014 werkte ik bij jonge gezinnen, 50+ en senioren. In 2017 heb ik de keuze gemaakt me alleen nog te richten op begeleiding van senioren. De ervaringen opgedaan als mantelzorger voor mijn dementerende moeder en zorgbehoevende vader en schoonouders hebben hier zeker toe bijgedragen.

Het is zo'n dankbaar werk.

Hiervoor

In de jaren hiervoor ben ik 25 jaar in dienst geweest bij een groothandel waar ik leidinggevende functies vervulde. Hier kon ik mijn talenten als plannen, organiseren, coördineren en leiding geven ook goed inzetten.  Ik maakte deel uit van het Management Team en had diverse nevenfuncties op facilitaire gebied, Hoofd BHV en voorzitter van de personeelsvereniging.


Ik heb geen moment spijt van de keuze om voor mezelf te beginnen. Het écht iets kunnen betekenen voor anderen geeft me zoveel voldoening!

Ik zet met veel plezier en overtuiging al mijn levens- en werkervaring in.

  • Met een open blik
  • Oplossingsgericht
  • Objectief 
  • Onafhankelijk 

Door persoonlijke ervaringen met mantelzorgen en Alzheimer heb ik me in 2018 aangesloten bij 

SAAR AAN HUIS 

Meer informatie over Saar aan huis, klik hier.